marți, 29 decembrie 2009

Cake Mania 3

Acum cativa ani a dat peste mine mania jocurilor de pe internet, uitand usor de acele jocuri. Iar acum de sarbatori am redescoperit placerea de a juca [:x]. Cake Mania 3. Si ieri tot cautand pe internet ca sa mi-l downlandez am gasit si codul jocului. Jocul il gasiti in lateralul paginii. Puteti vede aami jos cateva poze din joc, poate va tenteaza ideea de a incerca acest joc :>

miercuri, 23 decembrie 2009

Sarbatori Fericite!

Deoarece se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna ma gandeam sa postez ceva interesant, cum ar fi: Sarbatori Fericite, dar o urare in alte limbi.
--------------
In Lituaneza: "Linksmu Kaledu"
In Malaieza: "Selamat Hari Natal dan Tahun Baru"
In Poloneza: "Wesolych Swiat Bozego Narodzenia"
In Portugheza: "Boas Festas"
In Sarba: " Sretam Bozic" sau "Vesela Nova Godina"
In Engleza: "Happy Holidays"

marți, 22 decembrie 2009

New Movie

Deci, eu mai nou ma uit la un film in fiecare noapte, ei bine defapt si in timpul scolii imi punema cate un film in fiecare seara dar adormeam. Si acum fiind vacanta ma uit noaptea la film. Oricum intr-o seara am deschis pe la ora 20 Strong DC-ul ca sa scot inca 2 filme: "Wild Child" si "Sidney White". Ei bine ca de obicei am gasit mai multe filme, pe placul meu bineinteles si cand le cautam pe Imdb observam c asunt chiar drgutza. Eh si uite asa d ela 2 filme s-a ajunj la mai multe. Despre filmele: "Wild Child" si "Sidney White" va povestesc altadata. Acum ma gandeam sa va spun despre "Center Stage, Turn it up".

Center Stage Turn It Up este al II-lea film, daca cautati pe IMDB o sa Observati ca in 2000 a aparut filmul "Center Stage", iar acesta abia in 2008. Este un film care prezinta viata unei fete pe nume Kate Parker care a invatat de mica sa danseze. Dar nu orice dans, ci baletul. A invatat doar de la televizor si din emisiunile pe care si le inregistra, caci tatal ei cheltuia banii pe biletele de la loterie, iar mama ei a murit. Kate are o surioara mai mica, Bella care si ea la randul ei stie sa danseze. Intr-o zi Kate s-a hotarat sa mearga la New York si sa dea admiterea pentru a intra la cea mai prestigioasa scoala de balet, la care nu a reusit sa intre. Dar a intalnit un baiat pe nume Tommy cu timpul ei s-au imprietenit, iar prietenul lui Tommy a ingajat-o pe Kate la barul lui. In unele nopti mai facea atmosfera dansand street dance. Pe parcurs relatia celor doi nu mai era doar de prietenie ci de iubire si au inceput sa intalneasca probleme. Sfarsitul nu doresc sa vi-l dezvalui deoarece se desfasoara intr-un mod in care chiar nu ma asteptam, dar pot s ava spun ca povestea are Happy End!
--------------------------
Intre timp ce vizionam acest film am observat ca nu e primul film in care baletul se leaga de street dance sau de Hip-Hop. Primul film de acest gen pe care l-am vazut a fost: "In ritm de hip hop", urmat de Step Up 2 si abia apoi am vazut primul Step up, iar acum "Center stage, turn it up", urmeaza sa vad si primul "Center Stage". Nici nu stiu de ce nu v-am povestit de Step up caci el m-a impresionat mai mult decat Center Stage, dar pot sa zik ca si acest film mi-a placut si a ajuns in Topul meu cu cele 10 filme preferate(poate odata o sa-l pun pe blog sa-l vedeti si voi).
-----------------
Ei bine, gata ajunge cu vorba acum sa trecem la poze :>



Poezie

Am revenit cu o noua poezie, pe care am luat-o dintr-o carticica. Mi-a placut foarte mult si mi-am zis: De ce sa nu o postez? Nu se stie de cine e scrisa poezia, dar oricum cand am citit-o prima data am zis ca e printre preferatele mele.

De-ar fi sa locuiesc
Intr-o coliba in munte,
Sa tes,
Sa cos,
Sa ar pe orice vreme,
Sa-ti spal camasa-n repezi,
Reci torente,
De-am fi-mpreuna,
Zau ca nu m-as teme! [:X]

miercuri, 16 decembrie 2009

Inveseleste-te si tu!


Te-ai intrebat vreodata ce ai fost intr-o viata anterioara si ce esti acum? Ei acum poti afla raspunsul. Linkul urmator nu e recomandat persoanelor care urasc glumele sau nu le place sa se rada pe seama lor sau a numelor pe care le poarta. Aici te poti inveselii: http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara/ , doar da un clik.


duminică, 13 decembrie 2009

Manichiura

Pentru fete manichiura este un lucru important. Mai jos aveti cateva modele pentru manichiura, unele sunt complicate.

Pe La Cinema

Recent s-au difuzat la cinema-ul din orasul meu filme gratis timp de 2 saptamani eu afland abia in ultimele zile. Asa ca mi-am propus sa dau o fuga la cinema si sa ma uit la un film. Am prins un film cu mirese, care se numea "Razboiul Mireselor". Era vorba de 2 prietene care vroiau sa se casatoreasca in iunie la Plaza. Ambele au fost cerute in casatorie, dar doar una dintre ele era fericita. Ambele au reusit sa isi fixeze o data in care sa se casatoareasca la Plaza in iunie. Una dintre ele pe data de 6, iar una pe 27. Dar la cea de pe 27 i s-a luat locul. Iar cele 2 prietene sau certat pentru data de 6. Pana la urma ambele si-au fixat nunta pe data de 6, dar doar tipa fericita s-a si casatorit. Iar cealalta si-a gasit alta pereche. Chiar va recomand acest film, va veti distra copios.
-----------------------------
Mai jos puteti vedea cateva poze, click pentru marire.

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Citat Preferat


Am ales un alt citat din cartea: "Fantoma din Canterville" de Oscar Wilde. Acest citat mi-a placut foarte mult deoarece descrie un loc minunat pentru fantoma: cimitirul. Dar e descris intr-un mod frumos si cand ajungi sa citesti ultima fraza din citat iti dai seama ca e locul in care fantoma doreste sa ajunga.

"Departe, dincolo de copaci, raspunse el cu o voce joasa si vasatoare, exista o mica gradina. Acolo iarba e inalta si deasa, acolo sunt flori mari, albe de cucuta, iar privighetoarea canta toata noaptea. Toata noaptea canta, luna rece de cristal priveste in jos, iar arborii de tisa isi intind ramurile groase peste cei adormiti."